Programı ilk çalıştırdığınızda çıkan ekrandaki seçeneklerden yeni bir çalışma başlatabilir ya da daha önceden başlayıp yarıda bıraktığınız bir çalışmanız varsa ona devam edebilirsiniz.
Tek yapmanız gereken istediğiniz flash dosyasını ya da diğer görsel dosyaları seçtikten sonra gerekli adımları takip ederek "File" sekmesindeki "Installer" seçeneğin kullarak yaptığınız ekran koruyucuyu bilgisayarınıza kurmak olacaktır.
Ayrıca oluşturuduğunuz ekran koruyucunun "about" (hakkında) bölümünü ve yükleme arayüzünü kendiniz belirleyebiliyorsunuz.
Editörün Notu: Yazılımın bu sürümünde Türkçe dil desteği olmadığı için programın çalışma şekli biraz karmaşık gelebilir. Ancak orta düzey İngilizce bilginiz varsa fazla zorlanacağınızı düşünmüyorum.